Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Vam anar a la muntanya i ens va astorar l'incivisme de la gent i la sobreocupació"

Árboles en un bosque.

Árboles en un bosque. / CARME ESCALES

La setmana passada vaig anar a passar uns dies de tranquilitat i recolliment a la població de Queralbs, al Ripollés. Va haver-hi un dia que ens vam disposar a pujar al Salt del Grill, un paratge del tot pintoresc. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Primera sorpresa, la quantitat de mascaretes que trobaves tirades per terra; a continuació, un descontrol total de cotxes pujant i baixant pel mig de la muntanya (si no recordo malament, és parc natural: on eren els forestals?). I per acabar, la gent campava per on volia i no respectava els espais ni els camps amb tanques (pastors elèctrics).

Jo em pregunto: on estaven els agents rurals, i els forestals? Si ens comportem així a la nostra terra, què farem quan anem a l'estranger? Deixo aquestes preguntes a l'aire i demano a la gent que va a la muntanya que no es guanyi aquells noms tant lletjos de 'pixapins' o 'que macos'. Reflexionem una mica.

Participaciones de loslectores

Másdebates