Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Us defensarem i tornarem a omplir l'escola de somriures"

Desaparece la distancia en 5º y 6º  y habrá grupos burbuja en Primaria

Desaparece la distancia en 5º y 6º y habrá grupos burbuja en Primaria

Mentre tot torna a una certa normalitat, els bars i restaurants estan plens, es permeten tot tipus d’actes, festes, etcètera, els nostres infants de les escoles de primària es veuen obligats a portar una mascareta durant tota la seva jornada escolar (si fan ús del servei de menjador això es converteix en vuit hores diàries).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara mateix, amb els percentatges de vacunació actuals, el cost educatiu i psicològic que representa portar-la no ens compensa a cap nivell. A més, l’ús de la mascareta és un element difícil d’utilitzar en la infància, té poca eficàcia. Però tenim uns governants que tenen por, prefereixen amagar-se darrera de protocols ineficaços que no pas defensar els drets dels infants.

Si us plau, no ens conformem només amb obrir les escoles, això ja ho vam aconseguir l’any passat. És clar que hi ha d’haver certes normes i l’ús de la mascareta ha de ser obligatori en els casos en que no s’està amb el grup estable per tal de seguir la traçabilitat de possibles contagis, però dins l’aula volem que els nostres fills puguin veure l’alegria o la tristesa dels seus companys, que els professors puguin copsar la seva expressió i que puguin aprendre a llegir i comunicar-se com sempre s’ha fet. En fi, volem que surtin feliços i contents de les escoles. Ells són els nostre futur!

Emmirallem-nos en països com Holanda, Finlàndia, Noruega, Suècia, Regne Unit, amb un sistema educatiu de qualitat. Evidentment, en les seves escoles de primària no és obligatori l’ús de la mascareta.

Els infants ja han pagat la pitjor part de les conseqüències de la pandèmia, no els seguim castigant d’aquesta manera, no els abandonem! Defensem els seus drets, ells no tenen la capacitat per fer-ho, són el col·lectiu més dèbil. Una societat que no vetlla pels seus fills no és una societat avançada sinó una societat viciada i sense futur.

Us defensarem i tornarem a omplir l’escola de somriures!

Participaciones de loslectores

Másdebates