Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Trump, una amenaça mundial

Trump se dirige a sus seguidores tras confirmarse su victoria electoral.

Trump se dirige a sus seguidores tras confirmarse su victoria electoral. / REUTERS / MIKE SEGAR

Sorpresa total pel fet que, al segle XXI, un capritxós milionari pugui arribar al poder d'una potència mundial a través d'utilitzar la demagògia, la xenofòbia i el racisme. A principis de la seva campanya ja va començar anunciant que crearia un mur a la frontera de Mèxic, evitant doncs, l'entrada a "violadors". 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quin bé pot aportar una persona sense filtres a governar a milions de persones? Fins a quin punt els americans creuen que podrà deportar tots els milions d'indocumentats? Ja que això suposaria cost massa elevat per a poder fer-hi front.I el pitjor de tot, qui li farà entendre que no pot acabar amb els projectes d'energia verda que va posar en marca Barack Obama? Si realment acaba complint la promesa que reduirà al 0% el fons destinats als projectes i acaba amb l'acord de París sobre el canvi climàtic, suposaria un gran problema ja que són 9.834.000 km² d'extensió i un 20% de producció manufacturera mundial. Això suposaria uns passos enrere als avenços sobre el canvi climàtic, i el món no s'ho pot permetre.

Una altra sorpresa seria que Estats Units acabés aliat amb Rússia per les bones relacions que té Donald Trump amb Putin. Després d'haver estat històricament enfrontats. Amb el poder de les dues superpotències juntes suposaria un risc que no ens podem permetre i més quan tenen tota la potència nuclear.

Amb aquests últims resultats electorals, la societat líquida s'està desfent més que mai.

Participaciones de loslectores

Másdebates