Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Trobo el programa de TV3 'This is Art' senzillament fantàstic i meravellós

Sede principal de TV3

Sede principal de TV3

Senzillament fantàstic i meravellós el retorn del programa de TV3 'This is Art', conduït excel·lentment pel seu presentador Ramon Gener i dedicat a l’enamorament, aquell que brull sota l’impacte de les fletxes de Cupido, el Déu de l’Amor.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb l’obra 'Romeo i Julieta' de William Shakespeare com a fil conductor del programa, des del seu primer petó fins a la seva primera nit d’amor junts, hi veiem passar algunes de les obres més importants de l’art universal, relacionades amb l’“amor boig” o “a primera vista”: les pintures 'La Primavera' i 'El Naixement de Venus' de Sandro Botticelli, o 'Sobre la ciutat' i 'El passeig' de Marc Chagall; l’escultura 'El petó' d’August Rodin; o bé l’òpera 'L’Elisir d’Amore' de Gaetano Donizetti.

Programes com aquest, que són capaços de barrejar molt encertadament l’entreteniment i la cultura, adreçats al gran públic, mostren el camí de què ha de ser una televisió pública de qualitat.

Dues reflexions finals després de gaudir amb la visió d’aquest magnífic programa: una, l’enorme sense sentit, la immensa absurditat, que significa referir-se a les corrides de toros com a un “art”; i dos, comprovar, un cop més, l’enorme capacitat d’“adoctrinament” que posseeix TV3 –aquell del qual tant se l’acusa! -, en aquest cas, a l’hora de difondre l’art i la cultura entre els seus espectadors. Bravo, 'This is Art'!

Participaciones de loslectores

Másdebates