Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Tot pensant la nova normalitat viària

Una fábrica de bicicletas eléctricas.

Una fábrica de bicicletas eléctricas. / RALPH ORLOWSKI / REUTERS

Avui he activat una estona el mode 'incert futur' i 'màquina somiadora post-covid 19'. Amb tot el debat existent sobre cotxe sí o no, ocupació de l'espai públic, nova normalitat viària i repensar la ciutat, m'han vingut al cap situacions comparatives que deixo aquí. Un 'tot terreny' de gama alta a la ciutat ocupant el lloc de vuit bicicletes; una motocicleta generant més decibels que un autobús transportant a passatgers amb mascareta; una fàbrica automobilística construint respiradors mecànics d'urgència per salvar vides en un temps rècord i una altra japonesa que tanca; xifres de mortalitat viària reduint-se en temps d'estat d'alarma, igual que els índex de pol·lució.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tot plegat està passant i ho veiem diàriament a la Barcelona real i als mitjans; contrastat i comprovable. Arribats aquí, em poso a la pell de l'enginyer en cap de torn d'una automobilística i li pregunto: què fem demà? Un cotxe, un respirador o una bicicleta? Temps!

Participaciones de loslectores

Másdebates