Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Tot ha estat un despropòsit a l'hora de prevenir contagis de covid-19"

La Policía impone 270 multas el fin de semana en la provincia por incumplir el cierre perimetral

La Policía impone 270 multas el fin de semana en la provincia por incumplir el cierre perimetral

Un any fumigant instal·lacions, rentant la roba o els productes del mercat quan s'ha sabut (ja fa temps, després que ja s'havien produït 100 milions de contagis) que no hi havia evidència de ni un sol cas per contagi amb superfícies. Per tant, els gels desinfectants ja fa temps que sabem que són innecessaris. Que l'ozó en altes dosis és tòxic i en baixes no serveix de res. Prendre la temperatura no detecta als asimptomàtics, que transmeten igualment la infecció, per tant tampoc serveix de res. La llum ultraviolada tampoc és efectiva i l'OMS s'oposa als arcs que nebulitzen diferents productes, per ser inútils i perillosos per les persones.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Portem quatre mesos amb la vacunació massiva i encara no estan tots els més grans de 80 anys vacunats amb les dues dosis. Malgastem vacunes, no s'ha obligat a mantenir una ventilació adient en espais interiors, no s'han facilitat els tests d'antígens per tal de reunir-se més gent, no s'han controlat a temps les festes privades o les aglomeracions en platges, metro o parcs; això sí, obligació de mascaretes a la platja o multes a la gent en grup quan ja s'ha pogut produir el contagi, en lloc d'actuar abans de la concentració o de procedir a la dispersió. En fi, tot un despropòsit.

Participaciones de loslectores

Másdebates