Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Tinguem cura d'un recurs necessari per la vida: l'aigua"

El agua de grifo de Barcelona es mejor que la envasada, revela un estudio

El agua de grifo de Barcelona es mejor que la envasada, revela un estudio

Obrim l'aixeta i ja tenim aigua. Tan sols amb aquest petit moviment obtenim aquest recurs natural i renovable a l'instant. No ens parem a pensar què passaria si un dia, en obrir l'aixeta, no obtinguéssim res. No ens adonem que estem en una situació de greu sequera, amb les conseqüències adherides a aquesta situació: descens del cabal de rius i pantans, aqüífers que no es regeneren. Tan sols si llegim una notícia com la de fa uns dies en què ens informaven d'un municipi català que ja ha hagut de restringir l'accés a l'aigua dels ciutadans, potser pensem que la cosa està malament, però arribem a casa, obrim l'aixeta i ens n'oblidem.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Podria arribar el dia que ens toqui a nosaltres patir restriccions d'aigua, i serà llavors quan recordem com l'hem malbaratat fins ara, quan pensem que era cert que la cosa estava malament, quan ens adonem que no és una cosa que els passa als altres i que nosaltres estem fora de perill.

Que trist és que hàgim d'aprendre per les dolentes. L'aigua és un recurs necessari per a la vida, donem-li la importància i la cura necessària perquè puguem continuar obrint l'aixeta.

Participaciones de loslectores

Másdebates