Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sobre els fets al Congrés i al Senat: això és el que hi ha, no n'hi ha més ni n'hi haurà

Intercambio de miradas entre Jordi Sànchez y Albert Rivera, en presencia de Jordi Turull.

Intercambio de miradas entre Jordi Sànchez y Albert Rivera, en presencia de Jordi Turull. / Twitter Albert Rivera ACN

Al Congrés i al Senat, una vegada més, s'ha pogut veure el nivell educatiu dels diputats, diputades, senadors i senadores que compondran ambdues càmeres en aquesta nova legislatura. La mala educació mostrada per bona part de "sus señorías" -és un dir- no és altra cosa que l'exteriorització d'un tarannà congènit i hereditari que ve de lluny i que no canviarà. Per cert, què se n'ha fet de la "cortesia", tan reclamada aquests darrers dies?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb independència de les idees, la cultura democràtica comporta respecte envers l'adversari polític, cosa que -com s'ha pogut comprovar- avui en dia és inexistent. Tanmateix, per respectar l'adversari -que no enemic- cal respectar-se a si mateix, i és aquí on entra en joc la dignitat personal.

Si la 'Marca España' no estava prou deteriorada, només faltaven les imatges que es van poder veure dimarts, especialment al Congrés. Sense cap mena de dubte, a la diplomàcia espanyola se li presenta un greu problema i se li gira feina quan hagi d'explicar els comportaments exhibits a l'hemicicle.

Participaciones de loslectores

Másdebates