Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Les instal·lacions del Camp Nou estan desfasades

La calle Arístides Maillol, a su paso entre el Miniestadi y el Camp Nou.

La calle Arístides Maillol, a su paso entre el Miniestadi y el Camp Nou. / JORDI COTRINA

Sóc soci del Barça (número 37.716) des de fa molts anys, i vaig sempre a tots els partits. L’estadi del club que té més penyes, seguidors i escoles arreu del món no pot ser que avui en dia tingui carències bàsiques com son uns lavabos escassos, massificats, amb cues, pudors... No té ascensors o no funcionen, mai ha estat reformat ni millorat (al contrari d’altres equips), no té sostre per als socis i seguidors que paguen les entrades més cares del món.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L’afició, cada vegada està formada per gent més gran: només s’ha habilitat una grada jove al Gol Nord; se n’hauria de fer una altra al Gol Sud si no volen convertir l’estadi en un cementiri de dinosaures pessimistes i crítics sense jovent amb noves energies renovadores.

Les pantalles que es van posar als anys dels Jocs Olímpics de Barcelona són desfassades, obsoletes, sense definició, petites i només hi ha dues (haurien de posar un mínim de quatre més grosses a més de petites que funcionen amb el BAR repartides per tot l’estadi).

La música ni se sent ni és actual; els altaveus penso que són d’abans de la suposada democràcia... El so no arriba a totes les bandes de l’estadi; penso que és el mateix que la Font Màgica, que amb un equip i repertori que se senti amb potència animaria i promocionaria molt més al públic. Per fer-ho malament, millor no posar música.

El FC Barcelona sempre ha sigut un club defensor dels valors esportius, joc net, valors de democràcia i justícia... Actualment, no es mulla en res ni fa res per renovar-se. I ja ho diu la dita: renovar-se o morir...

Si alguna d’aquestes observacions, crítiques constructives, són tingudes en compte, serà un plaer veure que el FC Barcelona encara té valors i és modern i actual.

Participaciones de loslectores

Másdebates