Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica de FGC a la carta "Haurem de sortir de casa amb bolquer? No són essencials, els lavabos públics?"

Andén ampliado de la estación de Gràcia de los Ferrocarrils de la Generalitat.

Andén ampliado de la estación de Gràcia de los Ferrocarrils de la Generalitat. / ALBERT BERTRAN

En resposta a la carta de Santi Cervelló i Úbeda "Haurem de sortir de casa amb bolquer? No són essencials, els lavabos públics?", només podem demanar-li disculpes pel fet que no se li facilités l’ús del servei de Pl. Catalunya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les condicions d’ús dels serveis públics a les nostres estacions durant la pandèmia, per tal de poder assegurar la seva correcta neteja i desinfecció després de cada ús, ens han obligat a mantenir-los amb un control d’accés. Això vol dir que si una persona necessita fer-ne ús, s’ha de dirigir a qualsevol dels nostres agents d’atenció al client, o a través d’un intèrfon contactar amb el lloc de comandament centralitzat. Aquests n’autoritzaran l’ús i vetllaran per la seva correcta neteja i desinfecció abans d’autoritzar a una altra persona usuària que l’hagi de fer servir, activant amb agilitat i diligència la persona encarregada de la neteja i desinfecció.

Les respostes que vostè va rebre no coincideixen gens amb allò que tenim establert i, per tant, ho hem revisat. Hem assegurat que la senyalització permeti que les persones usuàries puguin conèixer bé aquest funcionament, i seguim vetllant perquè tots els i les agents en contacte amb el client d’FGC puguin donar la resposta adequada a qualsevol eventualitat que es pugui produir.

Reiterem les nostres disculpes sinceres i li agraïm que ens ho hagi fet saber per a poder-ho corregir.

Participaciones de loslectores

Másdebates