Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica a la carta 'Les instal·lacions del Camp Nou estan desfasades'

La calle Arístides Maillol, a su paso entre el Miniestadi y el Camp Nou.

La calle Arístides Maillol, a su paso entre el Miniestadi y el Camp Nou. / JORDI COTRINA

Benvolgut senyor Piserra,

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Agraïm la seva carta i estem d’acord amb vostè que l’Estadi arrossega deficiències pròpies del pas del temps. Durant prop de 60 anys, el Camp Nou va ser un estadi únic pel seu dis­seny i per la seva capacitat, però un 40% de la instal·lació no s’ha reformat des de la seva construcció (1957), i no té les comoditats que mereix el soci. Per aquest motiu, el 5 d’abril del 2014 la Junta Directiva del FC Barcelona va convocar un referèndum per a tots els socis del Club i el projecte del Nou Espai Barça es va aprovar per més del 72% dels vots.

El Club ha engegat el projecte de l’Espai Barça, que permetrà transformar totes les instal·lacions que el FC Bar­celona té al barri de les Corts a Bar­celona, a més de construir l’Estadi Johan Cruyff a la Ciu­tat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí. Amb aquests canvis, l’Espai Barça es convertirà en el mi­llor complex esportiu del món al cen­tre d’una gran ciutat.

Mantenint la singularitat i l’estructura de l’estadi actual, el futur Camp Nou es transformarà totalment, estarà cobert, disposarà de tots els avenços per a aproximadament 105.000 espectadors i tindrà una excel·lent visibilitat des de qualsevol seient. A més, el procés de construcció es farà per fases, sense que el primer equip de futbol deixi de jugar.

El 12 de juliol passat, l’Ajuntament va aprovar inicialment la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM), l’aprovació urbanística necessària per impulsar l’Espai Barça, i, després d’un període d’al·legacions, estem a l’espera que s’aprovi definitivament aquesta MPGM per part del plenari de l’Ajuntament, i que pugui passar a la Subcomissió d’Urbanisme de la Generalitat per a la seva aprovació final. Aquests són els tràmits burocràtics necessaris per poder iniciar les obres de remodelació del Camp Nou i el seu entorn.

Participaciones de loslectores

Másdebates