Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El futur de les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona"

Terrenos de la UB donde se ampliará el Hospital Clínic

Terrenos de la UB donde se ampliará el Hospital Clínic / JORDI OTIX

La notícia de la futura ubicació del Hospital Clínic s'ha fet ressò a la majoria dels diaris de les darreres setmanes, remarcant la magnitud innovadora de la futura obra. Però curiosament, en cap dels mitjans s'ha fet al·lusió a com quedarà la situació dels esports de la Universitat de Barcelona, totalment invisibilitzats. Perquè, no es pot oblidar que les instal·lacions esportives universitàries situades a la Diagonal permeten practicar als potencials grans esportistes universitaris, als docents, al personal PAS, als 'alumni' i a altres usuaris, esports com ara el rugbi, l'atletisme, el tenis, el futbol, el bàsquet, l'handbol, el pàdel ... i moltes més modalitats en un entorn absolutament privilegiat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En cap cas, s'ha parlat de si hi haurà una permuta, un conveni o una altra solució per ubicar la pràctica esportiva. La UB contempla l'esport dins el seu ideari, i tots els experts sostenen la importància de practicar esport, millor a l'aire lliure i amb assiduïtat, com a benefici per a la salut mental i física. És desconcertant que es canviï un ús esportiu per un altre sanitari, sense menció del futur de l'esport universitari.

Participaciones de loslectores

Másdebates