Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Preinscripció escolar: Hem d'acabar amb la discriminació per fill únic

Llegeixo la carta d'una mare de dos fills queixant-se pel canvi de condicions d'aquest any en la matriculació en instituts. Sóc membre d'un col·lectiu de fills únics de Poblenou i li volem dir que nosaltres estem totalment a favor que qui tingui un fill a l'institut, tingui més opcions perquè hi entri el seu germà que una altra que no n'hi tingui cap, només faltaria, és totalment comprensible. El que trobem totalment injust és que les famílies que tenen dos germans a l'escola tinguin més opcions d'anar a l'institut escollit que els que tenim un únic fill. Entenem que això és una injustícia.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Només per aquest any, després de molts anys de lluita, l'Administració ha mig esmenat la discriminació dels fills únics. L'any que ve tornarà tocar lluitar. Moltes famílies amb dos fills ens han donat la raó i també el seu suport. Quant als punts per a ex alumnes, estem totalment a favor en suprimir-los. No hem de permetre que ens enfrontem entre nosaltres, sobretot quan el problema l'ha creat l'Administració durant anys i anys per la seva manca de previsió demogràfica en no construir els instituts que necessiten els nostres fills.

Participaciones de loslectores

Másdebates