Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Abracem el català de manera que tots l’entenguin i intentin parlar-lo"

La ’senyera’ del Born de Barcelona

La ’senyera’ del Born de Barcelona / DANNY CAMINAL

El nivell A1 en un idioma està dirigit a persones sense coneixements de l’idioma. L’objectiu d’aquest és que puguis interactuar de forma simple i senzilla, fer i contestar preguntes sobre tu mateix, sobre el lloc on vius i sobre les persones que coneixes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Res molt difícil ni molt exigent. Quan et pares a pensar-ho fredament, potser si intentessis el nivell A1 d’algun idioma provinent del llatí que et fes gràcia, te’l treuries sense molta dificultat.

Vull destacar la importància de l’ús del català a Catalunya i sobretot a Andorra, no només com a part important de la identitat cultural del país sinó com a eina de cohesió social, cultural i política des de fa segles.

És una pena que els nouvinguts no ho vegin de la mateixa manera; no només aquells nouvinguts que arriben per ajudar a fer créixer el teixit de la classe treballadora sinó aquells que venen amb grans inversions buscant una millor situació econòmica en la baixa imposició fiscal. Un país d’acollida, no mereix que els acollits s’hi adaptin de la millor manera possible?

Abracem el català de manera que tots l’entenguin, que tots intentin parlar-lo i que se sentin orgullosos de fer-ho. Promovem la seva utilització i, sobretot, la seva difusió. No canviem de llengua si responen en un altre idioma, no riguem si diuen una paraula errònia; ajudem i acompanyem entre tots. Iniciar-se en el català no és només un pas essencial per connectar en l'àmbit cultural i social del país, sinó també una afirmació del valor i identitat en un món cada vegada més divers i en constant evolució.

Participaciones de loslectores

Másdebates