Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Portar una vida saludable és important per millorar la nostra salut física i mental"

Una mujer pasea por la playa

Una mujer pasea por la playa

En els darrers temps, la salut i l’estat físic han cobrat més importància de la que mai no havíem vist abans. La pandèmia ens ha obligat a replantejar els nostres costums i hàbits, posar en dubte les nostres rutines diàries i arriscar-nos a explorar noves formes de vida.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La salut no només és important per prevenir malalties sinó també per millorar la nostra qualitat de vida. Mantenir-se en forma i actiu és crucial per assolir la nostra tranquil·litat i estabilitat emocional. No obstant això, no podem oblidar la salut mental, que és important per mantenir-nos forts durant una època d’incertesa i inquietud.

L’ estrès i l’ansietat són una realitat a les nostres societats, afectant negativament tant la nostra salut mental com la física. És per això que vull aportar el meu granet de sorra per ressaltar i recordar la importància de portar una vida saludable i aprofitar la nostra dieta mediterrània.

Participaciones de loslectores

Másdebates