Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La pluja i la normalitat en el servei de Rodalies

Un tren de Rodalies, a su paso por Barcelona.

Un tren de Rodalies, a su paso por Barcelona. / ALBERT BERTRAN

Quan la pluja cau sobre Catalunya tan fort com ho ha fet els darrers dies, saps que és sinònim de problemes en les línies de tren de Rodalies. Així que et prepares per tot i de bon matí et dirigeixes a l'estació i...sorpresa! La R2 cap a Barcelona no funciona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Què hi farem, al cap i a la fi Rodalies no té la culpa de les condicions atmosfèriques. Però del que sí que en té, de culpa, és de no informar als passetgers de la situació.

Totalment en blanc em vaig trobar l'altre dia al matí, quan des de megafonia no deien cap mena d'informació, l'aplicació mòbil fallava i els treballadors de taquilla tampoc en sabien gaire.

Va haver de ser la ràdio la que em diguès per fi el que passava: un arbre havia caigut a les vies, produint afectacions que han durat més de 3 hores.

Crec que els passatgers mereixem un servei de Rodalies que ens mantingui informats en tot moment, no ens serveix una simple "normalitat en el servei". Mereixem un transport públic atent. 

Participaciones de loslectores

Másdebates