Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Pensàvem que això del passaport covid ja s'havia acabat, però no"

"Pensàvem que això del passaport covid ja s'havia acabat, però no"

Ara que s'apropen els plans de viatjar, que vénen de la mà del bon temps, de l'estiu i de les vacances, tots som conscients que la llista de països que ja no demana el passaport covid és escabrosament alta. Tenim via lliure per viatjar a llocs com ara París i Londres sense absolutament cap mena de requisit en aquest sentit, el que ens transporta a una sensació de normalitat desitjada per tothom i que tant hem enyorat. Però... la lletra petita la tenim a la tornada. Per tornar a casa nostra, independentment d'on vinguem, se'ns demana el que crèiem que ja no necessitaríem més: passaport covid, prova de recuperació o PCR/test d'antígens.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Podem marxar sense cap inconvenient i problema, però per tornar continuem necessitant un comprovant, tot i que ja no sigui necessari enlloc. On ens deixa això? En un bucle infinit que sembla que mai s'acabarà o què?

Participaciones de loslectores

Másdebates