Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Mundial de Qatar: ¿on queden els drets humans?"

El Mundial de Qatar arranca con un derroche de fuegos artificiales sobre el estadio Al Bayt.

El Mundial de Qatar arranca con un derroche de fuegos artificiales sobre el estadio Al Bayt.

Els diners no haurien d’estar per sobre dels drets humans. Mentre uns festegen el Mundial de futbol, són moltes les famílies que ploren la mort dels seus familiars, treballadors que han fet possible la celebració del Mundial a Qatar amb la construcció d'estadis i de les infraestructures de les quals no disposava el país, que han estat totalment oblidats i que no han comptat ni amb unes condicions dignes de treball, ni amb drets laborals.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És trist que avui dia succeeixin aquestes coses. La falta de recursos i la pobresa obliguen aquestes persones a anar a la recerca d'una vida millor fora del seu país. Però aquest país, no oblidem que és un dels països més rics del món, no mira per ells, els deixa de costat, perquè l'única cosa que s'ha tingut en compte han estat els diners, per sobre dels drets humans. Els diners han estat per davant de moltes vides, mentre els grans responsables i els organitzadors callen.

Aquest Mundial sens dubte serà recordat per molts com el de la corrupció, l’explotació laboral i l’homofòbia.

Participaciones de loslectores

Másdebates