Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Mitges solucions per frenar els efectes econòmics de la pandèmia"

Colas en las oficinas del SEPE en Madrid (antes de la pandemia).

Colas en las oficinas del SEPE en Madrid (antes de la pandemia). / PDA

Del 9 d'agost es passa al 31 d'octubre com a data tal de per prorrogar les mesures socials per frenar els efectes de la covid preses pel Govern espanyol. No obstant, crec que la solució no es pot reduir a conformar-se amb prorrogar la suspensió de desnonaments, les moratòries de lloguer i la prohibició de tallar el llum, el gas o l' aigua; la solució passa per estudiar cas per cas i adaptar el lloguer i les despeses a les possibilitats econòmiques de les persones que viuen a cada habitatge.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

No trobarem la solució prorrogant en el temps allò que sabem que serà difícil que canviï. La solució és ajudar oferint feines que puguin fer efectius els pagaments corresponents i assequibles a cada persona. Cal estudiar cas per cas i posant-se sempre a favor d'aquelles classes més desfavorides que, amb el seu esforç diari, miren de fer front a les despeses com millor saben i poden.

Participaciones de loslectores

Másdebates