Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"M'he sentit maltractada com a ciutadana a l'hora de realitzar un tràmit de la Generalitat"

El ordenador Jumper al 70% de descuento y otras ofertas fantásticas

El ordenador Jumper al 70% de descuento y otras ofertas fantásticas

Cal millorar l'atenció ciutadana amb els tràmits per internet de la Generalitat de Catalunya. Porto un matí i una tarda per realitzar un tràmit al Departament de Justícia relatiu a una associació. El que abans podia realitzar amb una estona curta presencialment, ara amb cinc hores no me n'he sortit. Als telèfons on pots trucar atenen amb presses i els costa passar-te a l'atenció informàtica que és on hi ha el problema. Si l'atenció informàtica no respon perquè comunica o està fent una altra feina, el telèfon salta a una altra àrea que no té res a veure amb el tema que t'han de resoldre. Aquesta incidència no és d'un dia, és un problema de la gestió de la centraleta, i això, sense solucionar fa més d'un mes, fa perdre temps al treballador que t'atén sense tenir res a veure i fa perdre qualitat en la realització de la seva feina.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quan no contemplem que els treballadors treballin amb eines que funcionin ni que els ciutadans siguin atesos com cal, els estem maltractant. Jo avui, m'he sentit maltractada per la Generalitat de Catalunya i he sentit que tampoc tenien en consideració el treball de la persona a qui li va a parar la trucada quan l'atenció informàtica no atén el telèfon.

Potser haurem de començar a parlar també del maltractament institucional cap als ciutadans per veure si s'hi posa remei.

Participaciones de loslectores

Másdebates