Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'extrema dreta mai va marxar

El presidente de Vox, Santiago Abascal, durante el acto de la formacion celebrado el pasado 7 de octubre en el Palacio de Vistalegre de Madrid.

El presidente de Vox, Santiago Abascal, durante el acto de la formacion celebrado el pasado 7 de octubre en el Palacio de Vistalegre de Madrid. / PAOLO AGUILAR (EFE)

Amb la irrupció del partit d'ultradreta Vox a les eleccions a la Junta d'Andalusia arriba a Espanya un moviment que pel que sembla mai havia desaparegut.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Des dels temps de la Transició, el moviment ultradretà havia estat apartat de les institucions de l'Estat, dels parlaments i dels governs, però ara, amb l'ajut de PP i Ciutadans tornaran a ser dins d'una cambra parlamentària. 

Si ens creiem el que ens han dit sempre des de PP i Ciutadans, que són partits totalment democràtics, no té sentit ni tan sols que es plantegin pactar amb Vox. Però sembla que els importa més lluitar contra l'independentisme català i destronar el partit socialista de la presidència d'Andalusia i posteriorment fer-ho de Moncloa, que no caure en els xantatges de l'extrema dreta i ser fidels a la democràcia.

Espanya no t'entenc, cada cop penso que som massa diferents per estar junts.

Participaciones de loslectores

Másdebates