Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"On és l'agraïment als Mossos el 17-A?"

Los Mossos revisan una alcantarilla en la Rambla.

Los Mossos revisan una alcantarilla en la Rambla. / ALBERT BERTRAN

Al senyor Trapero i al cos dels Mossos, després de l’atemptat de la Rambla de Barcelona, se’ls va fer un merescut homenatge per la seva esforçada i valenta feina. Si els Mossos i el senyor Trapero pertanyen a una “organització criminal”, els criminals eren ells i no els que van fer els atemptats?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fiscals i jutges lluiten aferrissadament contra el catalanisme i el color groc. Són també membres d’alguna “organització criminal”?

“Organització criminal” sols és aplicable als qui democràticament volen deixar la nacionalitat espanyola i pertànyer a la nacionalitat catalana?

Ara es celebraran actes en record de les víctimes de l’atemptat de Barcelona. I on és l'agraïment al cos dels Mossos? Sembla ser que hi seran el rei i el president del Govern central i, en canvi, no hi será el senyor Trapero.

Segons el senyor Sánchez, el senyor Felip VI entén perfectament el que passa a Catalunya i vol ser el rei de "tots els catalans". Ens ho podem creure?

Oi que sembla que el senyor Sànchez desconeix el discurs que va fer el senyor Felip el dia 3 d’octubre? Serà que el desconeix o que ens vol aixecar la camisa? En la meva ignorància no trobo respostes a aquestes preguntes.

Participaciones de loslectores

Másdebates