Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La natura no ha parat i ens segueix oferint els seus fruits

Vendimia en Capçanes, en el Priorat.

Vendimia en Capçanes, en el Priorat. / ARCHIVO / XAVI MOLINER

Aquesta setmana s'han complert els 90 dies en què ens van robar la primavera. Hem anat entrant en aquestes fases que ha decretat el Govern i que fan que, a poc a poc, ens puguem tornar a trobar i relacionar amb familiars, amics, coneguts i saludats, però amb condicions.

Entretodos

Per al nostre caràcter mediterrani és una barrera el no poder estrènyer la mà, abraçar i besar-nos, ja que forma part de la nostra cultura, educació i forma d'expressar la amistat i sentiments cap a les persones que coneixem, apreciem o volem. Es fa molt difícil en aquest moment haver-te d'abstenir i quedar-te a un pas d'expressar el teu afecte i amistat cap a aquesta persona que tens davant. Tot ha canviat en el transcurs de la primavera, durant la qual moltes persones ens hauran deixat per sempre i que a tots ha deixat una profunda petjada.

I mentre els humans estàvem confinats, la primavera no ha parat, els arbres han florit i ofert els seus fruits, els camps de blat estan a punt de la sega i els ceps de les vinyes preparen el raïm que aquest setembre collirem per fer un bon vi i un bon cava amb què esperem brindar tots junts ben aviat.

SANT ESTEVE SESROVIRES

Participaciones de loslectores

Másdebates