Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Comuniquem-nos i gaudim de la companyia dels altres cara a cara"

Adolescentes con sus teléfonos móviles. 

Adolescentes con sus teléfonos móviles.  / FERRAN NADEU

Avui en dia vivim envoltats d’aparells electrònics, d’entre ells el telèfon mòbil, on posseïm molta informació. Considero que gairebé la majoria de nosaltres passem moltes hores enganxats al mòbil en comptes d’aprofitar aquest temps per fer altres activitats més productives com estudiar o passar temps amb la família. Un exemple d’adicció al mòbil es veu clarament quan un grup d’amics queda per passar la tarda i prendre alguna cosa i, en comptes de parlar, cadascun està amb el seu telèfon. A més a més, com disposem de tanta informació, aquesta pot ser mal emprada, cosa que pot fer que es tinguin problemes amb altres persones.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Crec que hauríem de reduir l’ús del telèfon mòbil i aprofitar el nostre dia a dia fent altres activitats, i que a l’hora de comunicar-nos amb altres persones no ho fem utilitzant aquest aparell electrònic, sinó cara a cara, gaudint de la companyia dels altres.

Participaciones de loslectores

Másdebates