Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L-9: "No tornin a deixar-nos a mitges a Zona Franca"

Els seus primers dies com alcaldessa ens va semblar que volia fer moltes coses per nosaltres ja que va començar donant una ràpida mà on va ser necessari en aquell precís moment. Fa setmanes que arriben noticies d'un reactivament de la línea 9 i m'he engrescat a pujar al vagó d'Entre Tots per fer arribar el que molts de nosaltres opinem sobre aquest esdeveniment, que fa 40 anys que l'esperem. Tenim por que ens quedem a mitges un altre cop i seria una llàstima ja que el Consorci de la Zona Franca i vostès tenen 26,6 milions d'euros per fer pisos que no els hem  mai demanat. Per altra banda, el seu Ajuntament vol contribuir amb 130 milions per poder incorporar a primera línea aquells barris que ho necessiten perquè no en quedi, segons vostè, cap enrere. Ens trobem doncs amb 156,6 milions d’euros que els podria reservar per si tornen a fer falta en el metro.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tornem a pensar que un altre cop alguns recursos de l'administració sembla que han de lluir més per fer teulades que per acabar estacions de metro que encara estan a les fosques. Quan segurament tots sabem que una bona gestió passa per aixecar les coses des dels fonaments. I res és més fonamental que el metro. Potser creuen que no tenim necessitat d’un transport ràpid i ecològic com és el metro per aquests barris de Zona Franca tan contaminats, i això que sols els queda enllestir-lo d'una vegada i posar-los els complements i podrem estrenar-lo el 2017 com ha dit, però no ens ho acabem de creure, pensem que començaran pels pisos i no acabaran mai el metro fins a Sarrià.

Jo, com molts d'altres, ja en tinc de ganes. Als grans ens costa pujar i baixar del bus i ens fan por les frenades brusques. En el metro hi ha ascensors i passadissos plans per caminar. Ja sé que mantenir-nos contents i conservar-nos en bon estat costa diners, igual que el metro, però també diuen que som una gran riquesa. Esperant l'ajuda i comprensió de tots els mitjans públics com els diaris, institucions privades i altres aquesta dona gran els saluda molt atentament.  

Participaciones de loslectores

Másdebates