Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La injustícia que vaig veure al barri de Gràcia

Escena nocturna en la plaza del Sol de Gràcia.

Escena nocturna en la plaza del Sol de Gràcia. / ÁLVARO MONGE

Fa unes setmanes vaig ser testimoni d'una gran injustícia que ha passat en la que encara considero la meva ciutat, Barcelona, i necessito fer-la pública perquè tots en siguem conscients.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sóc veina del barri de Gràcia i tot i que cada any que passa les festes em molesten més, vaig decidir sortir a fer un tomb. Feia cua a un local de menjar per emportar -que forma part del veïnat fa més de deu anys- quan han arribat dos policies camuflats preguntant pel propietari.

Aquest ciutadà resulta ser un estranger que paga tots els impostos regularment i genera llocs de feina a casa nostra. Resulta que el van multar amb una penalització de 48.000 euros perque no podia vendre cerveses ja que la llicència del seu local no li ho permet.

Mai fins ara havia vist la tristesa i la frustració reflectides a la cara d’algú que treballa dur per guanyar-se la vida. Li he sentit dir als seus empleats: "Chicos, con esta multa, pasadas las fiestas, tendré que cerrar el local".

Pregunta al Govern de la senyora Colau: per quin motiu multen als qui treballen, s'esforcen i paguen els impostos i en canvi permeten que la il·legalitat ens ofegui? Han enviat policies camuflats a multar les desenes de manters que ocupen les nostres voreres? 

Crec que en aquest cas sí que miren cap a un altre costat. Potser serà que no els interessen els estrangers que inverteixen a casa nostra i prefereixen aquells que són una càrrega social? Ara ho entenc, les multes deuen ser per mantenir-los. Estic molt enfadada.

Participaciones de loslectores

Másdebates