El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

La injustícia que vaig veure al barri de Gràcia

ÁLVARO MONGE

Escena nocturna en la plaza del Sol de Gràcia.

Marta ParelladaBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Miércoles, 12 de septiembre del 2018 - 07:15 h

Fa unes setmanes vaig ser testimoni d'una gran injustícia que ha passat en la que encara considero la meva ciutat, Barcelona, i necessito fer-la pública perquè tots en siguem conscients.

Sóc veina del barri de Gràcia i tot i que cada any que passa les festes em molesten més, vaig decidir sortir a fer un tomb. Feia cua a un local de menjar per emportar -que forma part del veïnat fa més de deu anys- quan han arribat dos policies camuflats preguntant pel propietari.

Aquest ciutadà resulta ser un estranger que paga tots els impostos regularment i genera llocs de feina a casa nostra. Resulta que el van multar amb una penalització de 48.000 euros perque no podia vendre cerveses ja que la llicència del seu local no li ho permet.

Mai fins ara havia vist la tristesa i la frustració reflectides a la cara d’algú que treballa dur per guanyar-se la vida. Li he sentit dir als seus empleats: "Chicos, con esta multa, pasadas las fiestas, tendré que cerrar el local".

Pregunta al Govern de la senyora Colau: per quin motiu multen als qui treballen, s'esforcen i paguen els impostos i en canvi permeten que la il·legalitat ens ofegui? Han enviat policies camuflats a multar les desenes de manters que ocupen les nostres voreres?

Crec que en aquest cas sí que miren cap a un altre costat. Potser serà que no els interessen els estrangers que inverteixen a casa nostra i prefereixen aquells que són una càrrega social? Ara ho entenc, les multes deuen ser per mantenir-los. Estic molt enfadada.

Participaciones de los lectores

Rèpica de Cementiris de Barcelona: "Els productes fitosanitaris són motiu de preocupació"

Jordi Valmaña Director General de Cementiris de Barcelona

En resposta a la carta apareguda ... Seguir leyendo

La solución independentista es la peor entre todas las posibles

Quim Durall Banyoles

Lo siento, pero, sinceramente, es así. La organización de un país es de una envergadura tremenda. Es como un inmenso tren de numerosísimos vagones algunos de los cua... Seguir leyendo

Calumnia contra Sánchez, que algo queda

Julián Fernández Madrid

En esta campaña de acoso y derribo emprendida por los líderes del PP y Ciudadanos, Casado y Rivera, contra el legítimamente elegido presid... Seguir leyendo

Catalunya: la veritat no interessa

Josep Megias Sant Adrià de Besòs

Avui dia sembla que els ciutadans s'interessen més pels relats que per la veritat. Sembla que ningú o gairebé ningú s'ha adonat que la pol... Seguir leyendo

La Policía Nacional también fue pasiva el 1-O

Sara Høyrup

No solamente los Mossos fueron pasivos el 1-0. También lo fue la Policía Nacional delante del colegio Mila i Fontana... Seguir leyendo

Carril bici en Sant Cugat: ¡así no!

Alfons Sánchez C. Sant Cugat del Vallès

"Si Catalunya fuera independiente, se empobrecería notablemente"

Antonio Pujol Armenteros Barcelona

"Gràcies, senyora Colau, per dificultar la mobilitat a Barcelona"

Pol Amat Barcelona

Carta a los inversores de Inditex: "Quiero que me paguen una tienda en BCN"

Alex Zamora Regidor Barcelona