Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"¿No hi ha diners per als més desfavorits?"

Gran Recapte d’Aliments 2022.

Gran Recapte d’Aliments 2022.

Arriba el Gran Recapte, la Marató de TV-3, em truquen de la Creu Roja per aportar diners a causes solidàries nadalenques, etcètera. Totes aquestes iniciatives estan molt bé i hem de fer alguna cosa pels que menys en tenen. És just, necessari i de persona civilitzada; però, aleshores, em poso a pensar en els rics que s'escapoleixen impunement de la fiscalitat que legalment els correspon, en pressupostos milionaris de Casa Reial i Defensa (entre molts d'altres), en exèrcits d'assessors polítics que no serveixen per a gairebé res, en una sanitat en caiguda lliure i amb una vaga de metges a la cantonada, en salaris de tercer món, en pensions sempre a la corda fluixa, en joves molt preparats que emigren a treballar a l'estranger, en una educació a la cua d'Europa...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

¿No hi ha mai diners per a aquestes classes i causes desafavorides o és que la riquesa està repartida (suposadament a través dels impostos) amb el cul? Conec la resposta, però m'indigna.

Participaciones de loslectores

Másdebates