Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El fútbol, una bona plataforma per projectar valors"

El cuarto árbitro Sebastian Coltescu, durante la controversia racista junto al futbolista del Basaksehir Demba Ba en campo del París SG.

El cuarto árbitro Sebastian Coltescu, durante la controversia racista junto al futbolista del Basaksehir Demba Ba en campo del París SG. / FRANCK FIFE

Un cop més el fútbol ens ha demostrat que no només és un espectacle econòmic, un mitjà per a omplir tertúlies i escriure pàgines de diari. Després de l’incident racista que es va produir en el partit de Champions entre el PSG i l’Istanbul Basaksehir, el fútbol ha mostrat al món que és una gran projecció dels valors que escassegen en la societat, i penso que hauríem de començar a tenir-ho en compte. Moltes vegades creiem erròniament que es tracta només d’un simple esport que mou molts diners, però això no és el que veuen els nens. Els nens no pensen si Cristiano ha costat 100 milions a la Juventus de Turí o si Messi ha demanat duplicar el seu salari. Els nens veuen com el seu ídol Neymar abandona l’estadi amb els seus companys perquè un àrbitre ha insultat a un jugador. Els nens veuen com Benzema ajuda a aixecar-se al seu rival quan li dona una patada, o quan Sergio Ramos intenta posar pau en una trifulca. Aquests són els verdaders valors del fútbol, i per molt que ens neguem a veure-ho, són els que marquen als nostres nens.

Participaciones de loslectores

Másdebates