Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Front comú per les infraestructures promeses

La nueva estación de Cambrils, preparada para la puesta en marcha del Corredor Mediterráneo

La nueva estación de Cambrils, preparada para la puesta en marcha del Corredor Mediterráneo / ADIF

La unitat que moltes vegades es demana als partits independentistes s'haurà de transformar en una demanda conjunta de tots els partits presents al Parlament català per reclamar les infraestructures que s'han promès massa vegades i no es porten a terme. Després d'11 anys sense reunir-se, fa uns mesos va tenir lloc la comissió bilateral d'infraestructures, el deute de 759 milions d'euros pendents del 2008.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Rodalies, i més concretament els seus usuaris, de forma diària pateixen els retards. S'han promès desdoblaments que no es porten a terme, les inversions promeses no arriben, el corredor mediterrani està pendent, els accessos ferroviaris i viaris al port de Barcelona també, i moltes més qüestions de promeses no complertes.

Ara és l'hora que gràcies a un govern progressista i d'esquerres al capdavant de la Moncloa es compleixi allò que se'ns ha promès a la campanya electoral. És l'hora de què les patronals, el gran empresariat català i les forces polítiques anem tots a una a Madrid.

Ni la ciutadania ni les empreses poden esperar més, junts ens en sortirem.

Participaciones de loslectores

Másdebates