Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Està Barcelona preparada per als vehicles elèctrics?

Seis motos eléctricas del servicio de Motosharing de Acciona, aparcadas en el paseo de Taulat de Barcelona.

Seis motos eléctricas del servicio de Motosharing de Acciona, aparcadas en el paseo de Taulat de Barcelona. / MÒNICA TUDELA

L'altre dia se'm va espatllar la moto i vaig decidir, com a persona preocupada pel futur del planeta, que era el moment de passar-me a la moto elèctrica. Tot seguit, vaig parar-me a pensar en Barcelona i en la seva infraestructura actual per a vehicles elèctrics i em va entrar el dubte de si realment estava preparada per a aquest canvi.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si demà tots els ciutadans decidissin passar-se al vehicle elèctric, estaria preparada Barcelona per a suportar aquest canvi? La resposta és no. Jo deixo la moto al carrer així que hauria de dependre dels punts de càrrega actuals els quals són molt escassos. Vaig donar-li voltes al tema i vaig arribar a la conclusió que estan molt bé les manifestacions, que el govern doni suport a les mesures per al canvi mediambiental i que l'ajuntament decideixi canviar les targetes de metro, però el que realment cal és que es comencin a donar facilitats reals als ciutadans perquè aquest canvi es pugui produir de forma efectiva i immediata i que persones com jo no hagin de pensar si és una decisió intel·ligent fer un canvi que milloraria notablement la situació actual.

Avui encara estic indecisa perquè no sé si em complicarà la vida deixar enrere el gasoil i això és una pena.

Participaciones de loslectores

Másdebates