Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Si no ens afecta, no ens importa: ¿s'ha acabat ser solidari?"

Gran Recapte d’Aliments 2021: representantes del Banc dels Aliments, las instituciones y el comercio dan el pistoletazo de salida a la iniciativa.

Gran Recapte d’Aliments 2021: representantes del Banc dels Aliments, las instituciones y el comercio dan el pistoletazo de salida a la iniciativa. / ACN / BLANCA BLAY

Sembla que aquest Nadal serà diferent del de l'any passat. Sense restriccions d'aforament, reunions i celebracions amb família i amics, s'acosta una època de l'any que ens fa feliços a tots, o això és el que pensem. Fa un any, la crisi de la covid estava en el seu pic més elevat, de manera que el Nadal no es va poder celebrar com de costum. Sense res a celebrar ens vam tornar més solidaris que mai, ens vam posar a la pell d'aquells que realment ho passen malament i vam decidir compartir el nostre Nadal amb ells. Però aquest any no. Podent celebrar nosaltres un Nadal com toca, per què donar l'oportunitat de gaudir d'un plat a taula als qui més ho necessiten? La campanya del Gran Recapte s'ha acabat i s'ha aconseguit només entre el 50 i el 60% del que es va recollir fa un any. Potser nosaltres sí que celebrarem Nadal, però ho farem amb la conciència tranquil·la?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Participaciones de loslectores

Másdebates