Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sóc usuària diària de vehicle propi i cada vegada veig més infraccions

Carretera C-31 a su paso por Santa Cristina d’Aro.

Carretera C-31 a su paso por Santa Cristina d’Aro. / JOAN CASTRO

Les estadístiques demostren que la sinistralitat viària ha augmentat en el primer semestre d'any que portem respecte als mateixos mesos de l'any anterior. Accidents que s'han produït sobretot en caps de setmana. Es diu que una de les causes pot ser l'augment de cotxes a la carretera arran del creixement econòmic; però jo crec que la causa principal té més a veure amb la manera de comportar-se a la carretera.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Com a usuària diària de vehicle propi només puc dir que cada dia veig créixer el nombre d'infraccions a la carretera. Hi ha vehicles que no respecten els límits de velocitat o la distància mínima, com també hi ha vianants que no respecten els semàfors i els vehicles els han d'anar sortejant com poden.

El més preocupant és l'ús del mòbil amb una mà i l'altra al volant, fet que ja ha esdevingut com el més normal. Aquest dies del Mundial fins i tot he vist conductors amb el mòbil mostrant-hi el partit de torn mentre conduïen. Ja no cal ni esmentar la pèrdua per part de quasi tothom de l'ús dels intermitents. Som una minoria els qui els posem amb una certa antelació o simplement que en fem ús. I un altre aspecte molt important és el manteniment d'aquestes vies. Aspecte que hauria de ser prioritari per a qualsevol govern.

Participaciones de loslectores

Másdebates