Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

#elúltimoconcierto: Només escenaris buits i silenci

Concierto protesta de las escuelas de música privadas en la plaza de Sant Jaume de Barcelona, el miércoles 18 de noviembre.

Concierto protesta de las escuelas de música privadas en la plaza de Sant Jaume de Barcelona, el miércoles 18 de noviembre. / EUROPA PRESS / DAVID ZORRAKINO

Més de 20 minuts vam estar el meu pare i jo barallant-nos amb el portàtil, l'Ipad i els mòbils, reconnectant l'internet contínuament i refrescant la pàgina d'elultimoconcierto.com i entrant sala per sala a veure si en alguna es veia moviment. Es deu haver saturat, pensem tots dos. Ens morim de ganes de tornar a anar de concert i ens conformem amb un concert en 'streaming' d'alguns dels nostres grups i artistes preferits.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però no es veu res ni se sent res, només escenaris buits i silenci. El silenci que estan sentint des de fa mesos i mesos aquestes sales de concerts. No és fins a l'endemà que ens n'assabentem que no érem nosaltres ni el wi-fi ni el portàtil, el concert no era un recital de cançons sinó una denúncia de la situació, un crit de socors. La por d'aquestes sales representa de manera evident què és el que quedarà de la cultura si no la salvem a temps. No patiu, el públic seguim aquí preparats per trencar el silenci de seguida que ens ho permetin.

Participaciones de loslectores

Másdebates