Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els presoners i fugits independentistes no em desperten cap empatia"

Manifestantes por la libertad de los políticos presos exhiben, ayer en Barcelona, carteles con sus rostros.

Manifestantes por la libertad de los políticos presos exhiben, ayer en Barcelona, carteles con sus rostros. / AFP / JOSEP LAGO

Sí, això és el que sento vers el polítics presoners i fugits, ja que no despertan en mi cap classe de simpaties o de empatia.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En qualsevol democràcia avançada existeix aquella afirmació que diu: "El desconeixement de la llei no eximeix del seu compliment". És a dir, la traducció és: no es pot al·legar ignorància dient que la democracia està per sobre de totes les lleis i normes jurídiques.

Quina democràcia? La seva: aquella que rau en els seus raonaments; aquella que planteja un referèndum sabent que es il·legal a tots els efectes, però que esperen que Europa els recolzi; aquella que els dies 6 i 7 de setembre del 2017 va impedir que la resta de partits expressés la seva opinió.

Amb aquesta acció i potser carregats de bones intencions, han portat al llindar d'un conflicte civil al poble català, i per tant jo no puc sentir cap llàstima per uns polítics que només han pensat pels seus interesos, posant el poble en una situació d'absoluta tensió.

Deixo per a un altre dia explicar com s'ha arribat fins aquí.

Participaciones de loslectores

Másdebates