Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els desastres del 'botellón' pels nostres adolescents

Imágenes del botellón en Enric Granados con Letamendi, el pasado viernes 3 de diciembre, y en la plaza, un sábado del mes pasado. Allí los grupos de jóvenes se instalan en los bancos y consumen antes de ir de marcha.

Imágenes del botellón en Enric Granados con Letamendi, el pasado viernes 3 de diciembre, y en la plaza, un sábado del mes pasado. Allí los grupos de jóvenes se instalan en los bancos y consumen antes de ir de marcha. / FERRAN NADEU

Arriba el cap de setmana i amb ell, l'alcohol, les festes i el 'botellón'. I es que cada vegada es més freqüent el botellón, una pràctica que consisteix en comprar grans quantitats d'alcohol i ingerir-lo, normalment en vies públiques, abans d'entrar a una festa.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És cert que l'encariment de la beguda alcohòlica ha generat aquesta pràctica, però la veritable resposta sobre el perquè el botellón s'ha posat de moda és per qui ingereix aquest alcohol. 

La gran majoria d'usuaris que practiquen el botellón són adolescents menors d'edat que saben que a l'interior de les festes, a les quals assistiran, no se'ls proporcionarà beguda alcohòlica.

Però perdoneu la meva ingenuïtat, d'entrada als comerços tenen prohibida la venta d'alcohol als menors, per tant qui compra la beguda als menors, són aquests els responsables de l'incompliment de la normativa, i dels desastres que això suposa per a la nostra comunitat d'adolescents?

Participaciones de loslectores

Másdebates