Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El regal sorpresa que no vaig poder fer als meus fills aquest Nadal

movistar

movistar

El passat 11 de desembre del 2018 vaig anar a la botiga de Movistar al Carrefour de Cabrera per tal de demanar el descodificador per poder accedir a Netflix. Em van dir que en 48 hores ja el tindria. El 14 de desembre i, per mitjà del 1004, vaig reclamar l'aparell esmentat. Em  van dir que a la tarda segurament ja el rebria. Vaig esperar prudentment fins al dia 18 i vaig tornar a trucar al 1004.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La sorpresa va ser que no hi havia cap sol·licitud al meu nom (jo no sé què va veure l'operadora anterior per dir-me que l'aparell ja estava quasi entregat). L'operador que em va atendre em va fer gravar per telèfon la sol·licitud. Finalment, l'aparell ja estava oficialment demanat i, una altra vegada, a esperar 48 hores més. El 21 vaig tornar a reclamar-lo i no sabien què havia passat, dient-me que era "imperdonable" que no tingués l'aparell. Disculpes per part de Movistar, però l'aparell sense arribar. Vam arribar al dia 24 de desembre i res de res. Un altre cop, disculpes per part de Movistar però seguíem igual. El 27 vaig posar una queixa per correu electrònic i encara no he rebut cap resposta. Han passat els dies i continuem sense rebre el descodificador.

El dia 2 de  gener, ja del 2019, em diuen que han obert una "agilización del pedido", però es veu que ningú agilitza res de res. A dia 5 de gener encara ningú m'havia donat cap resposta. Senyors de Movistar, jo volia  fer un regal sorpresa als meu fills i la sorpresa me l'han donat vostès per tractar-me d'aquest mode tan incorrecte. No sé si tornaré a reclamar l'aparell. Això sí, ja m'han avisat que al gener hauré de pagar-lo.

Participaciones de loslectores

Másdebates