Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Donem suport a 'la Marató' de TV-3"

Delante, de  izquierda a derecha: Sandra Cano, Núria Llorach y Eloi Vila (con la camiseta solidaria). Detrás: doctora Fina Castro, Lluís Bernabé, Núria Fargas, Álex Marquina, doctor Salvador Simó, Camil Roca y doctor Roger Ballescà.

Delante, de izquierda a derecha: Sandra Cano, Núria Llorach y Eloi Vila (con la camiseta solidaria). Detrás: doctora Fina Castro, Lluís Bernabé, Núria Fargas, Álex Marquina, doctor Salvador Simó, Camil Roca y doctor Roger Ballescà.

La retracció de l’economia com a conseqüència de la pandèmia ha donat pas a una crisi de subministraments, una demanda desmesurada d’energia i un encariment de les matèries primeres que per efecte dominó ha provocat un increment desfermat dels preus que ja s’està notant en la cistella de la compra.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En un temps on l’exageració i les notícies falses campen arreu, cada cop es fa més difícil resistir-se a les veus catastrofistes que anuncien l’apocalipsi. La ponderació, els matisos i les paraules assenyades han de lluitar en inferioritat de condicions en el camp de batalla de les xarxes socials i la missatgeria electrònica.

Els trastorns mentals afecten tots els col·lectius, especialment als joves. Les xifres de suïcidis són esfereïdores. Les dades de consum d’ansiolítics, antidepressius i psicofàrmacs, disparades. I els psicòlegs i psiquiatres no donen a l’abast.

La salut mental s’ha convertit en la protagonista de les patologies post-pandèmiques. Res més necessari en aquestes circumstàncies que una dosi de sensibilitat, de solidaritat i de generositat. És el que de nou aquest any ens planteja 'La Marató' de TV-3. Orgull de país. Repte col·lectiu.

Participaciones de loslectores

Másdebates