Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector: "Ara ens demanen el vot fent promeses que mai compliran"

Dispositivo de urnas y papeletas para las próximas Elecciones Generales del 23 de Julio

Dispositivo de urnas y papeletas para las próximas Elecciones Generales del 23 de Julio / JORDI OTIX

He rebut la propaganda electoral dels partits que pretenen manar a Catalunya. Tots, i repeteixo, tots diuen que ells són el millor per a Catalunya; uns que es necessita un nou lideratge, altres que volen una Catalunya de primera, o que estan al costat de Catalunya; uns altres diuen que una nova Catalunya ve ja. Però ningú no diu que és el que faran per evitar que l'educació a Catalunya estigui a la cua d'Espanya i Europa segons l'informe Pisa.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

O bé que t'hagis d'esperar 15 dies per una visita al metge de capçalera o bé 11 mesos per fer una ecografia, o que surtis al carrer amb por de ser atracat. Tot i que han estat governant els últims anys i prefereixen gastar els diners enviant satèl·lits a l'espai i pagar una milionada de lloguer per una oficina a Nova York en lloc de contractar docents i sanitaris.

Han estat en contra de la reforma laboral acordada per la patronal i sindicats perquè només els importa la seva imatge i ara em demanen el vot fent promeses que mai compliran. Fins quan hem d'aguantar?

Participaciones de loslectores

Másdebates