El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

Carta als 'nice guys': "No vull que em digueu que sóc maca quan estic caminant pel carrer"

EFE / Jesús Diges

Cientos de personas concentradas ante el Palacio de Justicia de Navarra en protesta por la sentencia de la Audiencia Provincial que condenó a los cinco acusados de 'la Manada' por abusos sexuales, el pasado abril.

Natalie BarresiBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Lunes, 11 de febrero del 2019 - 07:30 h

Estimats 'nice guys', no us ho prengueu malament, però, si heu de justificar les vostres accions dient que només sou un 'nice guys', probablement és que no ho sigueu.

Si continueu molestant-me fins i tot després de dir-vos que no m'interesseu, no sou un 'nice guy'. Si sóc respectuosa amb vosaltres, això no significa que senti atracció. No vull ser mal educada amb vosaltres per deixar-me sola, però ser educada ha fet que em trobi en situacions molt desagradables.

No vull que em digueu que sóc maca quan estic caminant pel carrer. Un home més gran no m'hauria de dir que em troba atractiva. Sí, em molesta que siguis molt més gran que jo i intentis enviar-me missatges per les xarxes socials. Em pregunto què pensarien els nens de les teves fotografies si sabessin el què m'envies per privat.

Potser algun dels teus 'nice guys' poden explicar-me per què creus que et pot funcionar parar el cotxe en un costat de la carretera i demanar-me sexe. Potser pots explicar per què no deixaràs en pau a una noia després que ella et digui que 'no' per primer cop. O després del segon cop. O fins i tot després del tercer.

Penso que a vegades no te n'adones que estàs fent-me sentir tensa. Em pregunto si qualsevol dels teus 'nice guys' ha sentit alguna vegada aquesta sensació vomitiva. No hauria de ser normal que tantes dones hagin tingut experiències en les que un home les ha fet sentir nervioses. Gaudeixes fent sentir a les dones incòmodes i ho fas expressament per tal de sentir-te dominant, perquè és l'únic que aconsegueixes.

Però tu ets un 'nice guy', tu no em vas violar, així que no ets una persona dolenta, tu només estaves flirtejant, no? Doncs no. T'equivoques. Tu no ets un 'nice guy' per no intentar violar-me. No agredir físicament a les dones no hauria de ser suficient com per considerar-te un 'nice guy'.

Participaciones de los lectores

"Amo a España": la declaración de Junqueras que hace más por la paz que todas las derechas juntas

Domingo Sanz Esporles

"Amo a España, y por eso defiendo la independencia de Catalunya", siguió diciendo Junqueras, mientr... Seguir leyendo

És la independencia la solució als nostres mals?

Noemí Expósito Soto Barcelona

L'altre dia escoltava al nostre president de la Generalitat que reclamava, en una entrevista, el dret a l'autodeterminació... Seguir leyendo

L'elegància de l'exposició 'L'art del torn. Ceràmica d'Esteva Casellas'

Eulàlia Isabel Rodríguez Pitarque Torroella de Montgrí

Aquest mes de febrer, a l'Espai dels Amics del Museu d'Art... Seguir leyendo

Todo de lo que (aún) no se habla del modelo educativo

Enrique Baleriola Escudero Almería

Hace unas semanas, antes de las elecciones en Andalucía, ya lancé el aviso; un aviso que parece estar materializándose en silencio, sin que nad... Seguir leyendo

Los peligros y oportunidades del juicio al 'procés' como crisis

Antonio Pujol Armenteros Barcelona

En toda crisis coinciden peligros y oportunidades. Este juicio puede ser una prueba de ello. La democracia y su... Seguir leyendo

El 'Juego de Tronos' de las elecciones generales del 28 de abril

Jesús Pichel Martín Madrid

La campaña para las recién ... Seguir leyendo

Los escenarios de la política española ante el adelanto electoral

Rafael Soriano Mataró

Según lo que pronostican las encuestas y lo que hemos visto en Andalucía, es más que probable que el PS... Seguir leyendo

El 'no' independentista als Pressupostos i la 'amenaça fantasma' de les dretes

Àngel Comas Salou

No voldria ser alarmista, però no sé fins a quin punt ens beneficia no haver recolzat els pressupostos. És evident que representen i  defe... Seguir leyendo

Presupuestos: el increíble voto de los independentistas

Javier Pablos Perez Sant Feliu de Llobregat

Nunca creí ver a los independentistas votar lo mismo que Ciudadanos, PP y Vo... Seguir leyendo