Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta als 'nice guys': "No vull que em digueu que sóc maca quan estic caminant pel carrer"

Cientos de personas concentradas ante el Palacio de Justicia de Navarra en protesta por la sentencia de la Audiencia Provincial que condenó a los cinco acusados de ’la Manada’ por abusos sexuales, el pasado abril.

Cientos de personas concentradas ante el Palacio de Justicia de Navarra en protesta por la sentencia de la Audiencia Provincial que condenó a los cinco acusados de ’la Manada’ por abusos sexuales, el pasado abril. / EFE / Jesús Diges

Estimats 'nice guys, no us ho prengueu malament, però, si heu de justificar les vostres accions dient que només sou un 'nice guys', probablement és que no ho sigueu.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si continueu molestant-me fins i tot després de dir-vos que no m'interesseu, no sou un 'nice guy'. Si sóc respectuosa amb vosaltres, això no significa que senti atracció. No vull ser mal educada amb vosaltres per deixar-me sola, però ser educada ha fet que em trobi en situacions molt desagradables.

No vull que em digueu que sóc maca quan estic caminant pel carrer. Un home més gran no m'hauria de dir que em troba atractiva. Sí, em molesta que siguis molt més gran que jo i intentis enviar-me missatges per les xarxes socials. Em pregunto què pensarien els nens de les teves fotografies si sabessin el què m'envies per privat.

Potser algun dels teus 'nice guys' poden explicar-me per què creus que et pot funcionar parar el cotxe en un costat de la carretera i demanar-me sexe. Potser pots explicar per què no deixaràs en pau a una noia després que ella et digui que 'no' per primer cop. O després del segon cop. O fins i tot després del tercer.

Penso que a vegades no te n'adones que estàs fent-me sentir tensa. Em pregunto si qualsevol dels teus 'nice guys' ha sentit alguna vegada aquesta sensació vomitiva. No hauria de ser normal que tantes dones hagin tingut experiències en les que un home les ha fet sentir nervioses. Gaudeixes fent sentir a les dones incòmodes i ho fas expressament per tal de sentir-te dominant, perquè és l'únic que aconsegueixes.

Però tu ets un 'nice guy', tu no em vas violar, així que no ets una persona dolenta, tu només estaves flirtejant, no? Doncs no. T'equivoques. Tu no ets un 'nice guy' per no intentar violar-me. No agredir físicament a les dones no hauria de ser suficient com per considerar-te un 'nice guy'.

Participaciones de loslectores

Másdebates