Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El Carrilló com a atracció a Tarragona

Lazos amarillos colgados en la muralla de Tarragona, este martes.

Lazos amarillos colgados en la muralla de Tarragona, este martes. / ROGER SEGURA (ACN)

A Tarragona fa unes setmanes s'ha inaugurat un carilló a la façana del preciós i remodelat Mercat central. Bé, en realitat, tècnicament no és un carilló però ja fa la cosa. Aquest rellotge té unes figures relacionades amb el folklore festiu de la ciutat que surten i fan el tomb al rellotge amb la música del pasdoble d'Amparito Roca, himne de les festes de Santa Tecla. Aquesta situació es reprodueix a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tret de l'escepticisme inicial i d'algun fallada tècnica, sembla ser que la cosa va agafant volada i cada cop són més les persones que sobretot acompanyats de nens s'atansen a la Plaça Corsini coincidint amb les hores establertes, per veure això tant simple com és veure sortir les figures i escoltar un cop més el pasdoble.

Seria bo que l'embranzida agafada pel Mercat i tota la seva zona de comercial després de molts d'anys d'unes inacabables obres que van forçar a tancar a bona part del teixit comercial de la zona, s'aprofiti d'aquest espectacle per atraure més gent, no deixant de programar actes per tal que la gent hi trobi un atractiu paral·lel al mercat i a tot el que l'envolta.

De la mateixa manera que molta gent de comarques ens desplacem a Barcelona, la capital, aprofitant qualsevol excusa pels volts de Nadal i així anar a veure l'enllumenat, viatge enguany certament estalviable; la gent del Camp de Tarragona pot trobar per aquí un al·licient que fins ara no hi era per tornar al centre de Tarragona l'activitat comercial i cultural perduda.

Participaciones de loslectores

Másdebates