Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Canvi climàtic i tempestes incontrolables

TORMENTA  MALLORCA

TORMENTA MALLORCA

Nevades impressionants a l'hivern, plogudes estiuenques poc habituals, calor extrema al Prepirineu tot l'estiu i ara l'exhuracà Leslie que ha aterrat tot Catalunya, i en especial al Ripollès, ens confirmen que el canvi climàtic és un fet i que hem descuidat el planeta de tal manera que tots els éssers humans en sortim perjudicats, bàsicament per culpa nostra.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El tràgic succés de la setmana passada a ses Illes també és quelcom que ens hauria de fer reflexionar cap on va el planeta tal com el coneixem, ja que ens té despreocupats a la majoria de la societat del segle XXI i no en tenim cap cura.

El canvi climàtic és una alteració del clima i les temperatures de la terra degut, directament o indirectament, a l'activitat humana; per tant, depèn en bona part de nosaltres mateixos aturar la destrucció del lloc on vivim. Actualment, i cada vegada més, hi ha una sobresaturació de cotxes a tots els pobles i ciutats que es podria pal·liar utilitzant més el transport públic i evitar així l'enorme contaminació que provoquen tots els vehicles de motor. També fer un millor ús de tots els residus que tenim i que provoquen la mala situació en què deixem els nostres boscos, tant per particulars com per a empreses. O fer un reciclatge amb més consciència i fer servir productes que siguin més senzills de reutilitzar.

Emplaço els governs de tot el món que es posin al capdavant d'aquesta greu situació i que considerin com és de necessari dur a terme ja accions correctores per minimitzar aquest problema, perquè si no, en poc menys de cent anys, els canvis per als nostres descendents seran irreversibles.

Participaciones de loslectores

Másdebates