Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cal unitat política pel procés

Banderas republicanas y esteladas en la manifestación de este lunes para pedir un referendo sobre la Monarquía en plaza de Catalunya.

Banderas republicanas y esteladas en la manifestación de este lunes para pedir un referendo sobre la Monarquía en plaza de Catalunya. / JULIO CARBÓ

Dirigents del Govern de la Generalitat de Catalunya, de Junts pel Sí, del PDECat, d'ERC i de la CUP. La seva actitud davant d'alguns dels problemes que presenta el procés és indignant. Estan jugant amb els sentiments de milers de persones que tenim l'anhel d'un referèndum per aconseguir un desig molt noble i amb un futur esperançador.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquests milers de persones que es poden comptar per milions, en cada una de les manifestacions de l'Onze de Setembre, ja han fet el que se'ls va demanar. Ara els toca a vostès, els dirigents polítics. I no poden defraudar a la gent d'aquest país, amb baralles i discussions esterils.

Deixeu-vos de baralles fratricides per mantenir quotes de poder o obtenir possibles vots en el futur. Deixeu-vos de posar pals a les rodes els uns als altres, ara és l'hora d'anar tots junts, és el que toca.

Les decisions que es prenguin, que siguin consensuades. Si us plau, no doneu aquesta impressió de què cada un té el seu propi full de ruta, perquè de full de ruta tant sols n'hi ha d'haver un.

Penseu que amb aquestes baralles el que s'aconsegueix és que els de l'altre costat se'n riguin de nosaltres. I si pensàveu que aquesta tasca seria fàcil, esteu molt equivocats. Això comportarà molts sacrificis, i qui no estigui disposat a assumir-los, que plegui. Segur que hi ha més d'un que amb sentit patriòtic estarà disposat a fer el que faci falta.

Heu d'estar units fins al final del camí, després ja fareu el que calgui. Catalunya no es mereix, en aquest moment ni mai, que doneu aquest trist espectacle de manca d'unitat.

Per favor, unitat pel bé de Catalunya.

Participaciones de loslectores

Másdebates