30 may 2020

Ir a contenido

Cadires o país: si no en sou capaços, deixeu pas a d'altres de millors

Rosamaria Cendrós

Quim Torra encabeza la ofrenda floral del Govern al monumento de Rafael Casanova.

Quim Torra encabeza la ofrenda floral del Govern al monumento de Rafael Casanova. / MARTA PÉREZ (EFE)

Els partits independentistes ens estan donant una imatge molt patètica. Barallant-se sempre per obtenir més quotes de poder i asseure's a la poltrona més alta. No s’adonen, o no volen adonar-se, del mal que estan fent.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Aquesta mania de dretes i esquerres. Aquesta obsessió de les esquerres per acaparar-ho tot com si l’independentisme només fos facultat de les esquerres. Aquest ha estat sempre el gran error de les esquerres, com si ells fossin els propietaris i garants de la Llibertat, i amb aquest raonament tan equivocat, així ens va tot això.

La veritat és que a mi això em fa vergonya i molta pena. Mentre l’Estat ens humilia constantment, mentre ells van units contra Catalunya, nosaltres anar-nos discutint.

Per cert, em pregunto per què serveix la Diputació. Potser que comencem a eliminar tantes agències de col·locació. La política és l’art del pacte, però quan has de pactar amb gent que està d’acord amb l’article 155, no has ni de plantejar-t’ho. Jo no vull cap pacte amb ningú dels que ens volen aniquilar, amb gent que està d’acord amb què hi hagi presos polítics i exiliats. No vull el meu país que se sotmeti a les ordres d’un Estat que no ens mereix, que ja és hora de desempallegar-nos-en.

Partits independentistes, de dretes, de centre o d'esquerres, oblideu-vos de les vostres sigles i poseu Catalunya com la vostra prioritat, que per això us vam votar. I si no en sou capaços, deixeu que d'altres de millors ens condueixin a la llibertat.

Participaciones de loslectores

Másdebates