10 jul 2020

Ir a contenido

L'11 de setembre, tothom al carrer

Albert Altés Segura

Concentración en la plaza de Catalunya en protesta por el juicio al ’procés’, tras quedar este visto por sentencia.

Concentración en la plaza de Catalunya en protesta por el juicio al ’procés’, tras quedar este visto por sentencia. / FERRAN NADEU

És evident que veure els nostres representants polítics de diferents pensaments ideològics lluitant separadament no és bo. Ells sabran si aquesta tàctica és la millor. Sembla que anar cada u a la seva davant del problema que viurem abans que acabi l'any, no té cap lògica. Quan dic tots els catalans, em refereixo a tots, tant els independentistes com els que no ho volen ser.

Ningú que estimi el seu país pot estar d'acord d'acceptar que per fer un referèndum innocent tinguem els millors representants lluny de casa nostra per a molts anys... o tancats a la presó esperant una sentència descomunal! L'única força real som nosaltres mateixos! No em serveix tirar la tovallola en aquests moments, per més raons que tinguem. I si no ho veieu clar, què passaria si, per exemple, el dia 11 de setembre els carrers de Barcelona fossin un desert? Suposo que no cal insistir més, oi? 

Belluguem el cul de la cadira que encara hi som a temps!

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Participaciones de loslectores

Másdebates