Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El CDR ha de recapacitar i negociar urgentment amb l'Estat

Manifestación de los CDR y la izquierda radical, en la plaza Urquinaona, el 10 de octubre.

Manifestación de los CDR y la izquierda radical, en la plaza Urquinaona, el 10 de octubre. / ÁNGEL GARCÍA

Francesc Buixeda Cabré

Els CDR d'un escamot terrorista que pretenia portar a terme accions violentes, després de conèixer el resultat de la sentència de Tribunal Suprem, admeten en les seves declaracions l'autoria dels fets, indicant els detalls de l'atemptat que pretenien perpetrar. Es tractava d'assaltar el Parlament català, reduint els mossos de vigilància i parapetant-se durant una setmana, amb l'anuència dels "presidents", i declarar la independència.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les accions que s'han portat a terme per part dels CDR i Tsunami Democràtic, durant els dies següents a la sentència, eren complementàries, així com sabotatges en torres elèctriques i de  comunicacions, talls de carreteres, trens, autopistes, aeroports, etcètera. En fi, un col·lapse total, per declarar i fer efectiva la república catalana. Una revolta en tota regla.

La població catalana no s'ha manifestat, per majoria qualificada, si vol proclamar-se en república independent, a la vista les conseqüències que s'han derivat de la Declaració Unilateral d'Independència del procés, després del referèndum il·legal de l'1-O, qui és capaç de tornar-hi? Classe política independentista, què esperàveu? Que l'Estat consentiria la repetició altre cop, i ara amb violència, basant-vos al "mandat del poble", que no és ni tan sols la majoria.

Ens esteu demostrant clarament, la vostra categoria i qualitat política i el desconeixement total de la realitat, sols amb la  pretensió que per la força aconseguiríeu el desig d'una part dels catalans. Com altres vegades he dit "l'home és l'únic animal que ensopega dos cops a la mateixa pedra".

Si us plau, feu el favor de recapacitar i obriu-vos a negociar amb l'estat, sense ratlles vermelles. Per molt desitjat, no hi ha altre camí.

Participaciones de loslectores

Másdebates