Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Si no és d'Ada Colau, ¿de qui és la culpa?"

Urbanismo táctico en Via Laietana pensado para los peatones pero aprovechado por los ciclistas

Urbanismo táctico en Via Laietana pensado para los peatones pero aprovechado por los ciclistas / Ferran Nadeu

La senyora Colau, per mi, és una demagoga. Aquesta senyora es alcaldessa gràcies a un senyor de la dreta que es diu Manuel Valls. Hi ha molta gent que pensa que si ens ha de manar una esquerra (¿esquerra?) que ens ho prohibeix tot, potser millor votar a la dreta, mare meva, però es així.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

¿Calia canviar els contenidors de Barcelona? Algun responsable de l'Ajuntament ha comprovat que els de la brossa de tota la vida no s'obren prou i la gent té dificultats per posar-hi les bosses. Aixó sí, en posen més i treuen places d'aparcament.

Fa tres o quatre anys, la senyora Sanz va tancar durant uns mesos, els caps de setmana, alguns carrers de Gràcia. Jo treballava i entrar el cotxe al vespre al pàrquing era un drama. Els carrers de Nàpols i de Sicília estaven tallats, i tot el trànsit circulava per Roger de Flor, que anava colapsat. Em vaig queixar pels sorolls, la contaminació,… i em van dir, amb unes altres paraules, que aixó eren danys col·laterals. De sobte van deixar de tallar aquests carrers perquè van veure que era un nyap.

Conec a molta gent que havent passat la ITV s'ha hagut de vendre el cotxe, i empenyorar-se perquè, si no, no podien circular. ¿Transport públic? No saben què és. ¿La senyora Colau ha comprovat la freqüència dels busos els caps de setmana? Circular per la Diagonal a partir de passeig de Gràcia, un drama.

Des de que mana aquesta senyora l'IBI ha pujat, i la qüestió de l'aigua és el cinquè misteri. Els que som delinqüents, és a dir, que tenim cotxe de gasoil o benzina, paguem l'impost de circulació per tenir menys carrils i no poder aparcar.

El metro tanca a les dotze de la nit; la meva jove treballa a Via Laietana i plega a la una de la matinada. Doncs cada dia un taxi. El tema de l'autobús el deixem per a una altra ocasió.

Participaciones de loslectores

Másdebates