02 dic 2020

Ir a contenido

"Acabarem tancats, es veu venir"

Rafel Alsina

Primera noche de confinamiento nocturno en un bloque de pisos de Barcelona.

Primera noche de confinamiento nocturno en un bloque de pisos de Barcelona. / MANU MITRU

Tornem a estar igual, o pitjor. Comencen les restriccions. Tocs de queda. Perímetres que no es poden creuar. Bars tancats... Encara hem passat un estiu agradable. No ens ho diuen però ho suposem: d'aquí a poc temps estarem tancats.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Quan estrenyi el fred ens tornarem a menjar amb patates el confinament, i és que l'estat d'alarma s'ha decretat per sis mesos. I vés a saber què passarà. No vull ser exagerat, només ho veig venir. Podria parlar de gent irresponsable a qui encara se li acut anar de festa i per la culpa dels quals s'ha decretat el toc de queda. Podria parlar de negacionistes que estan fatal, començant per Trump. Després estan els mal anomenats conspiranoics, que tenen un nom que implica estigma en salut mental tot i que creuen que la culpa és de Bill Gates.

I després estan les persones que volem sobreviure, nosaltres i les nostres famílies. Que ens posem la mascareta. Que ens quedem a casa i esperem que tot canviï. Però acabarem tots tancats. A l'espera d'una solució. Tenim la sort de tenir casa, de tenir menjar... La crisi epidèmica està essent més forta que el nivell al que estan els nostres polítics. Uns estiren per aquí i uns altres per allà. Tot mentides que faran que la crisi sigui més profunda. Si ens tanquen sempre ens queda fer negoci a les noves plataformes de comunicació. Això aquells que ho dominin. Perquè la gent gran tancada a residències on els deixen morir segur que no ho expliquen. I els nens sense poder sortir a jugar al carrer tornaran bojos als pares i els hi hauran robat una mica d'aquesta infància que es mereixen.

Participaciones de loslectores

Másdebates