Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Respecte i veneració a les mares sirianes

Totes les mares són heroïnes de la vida real. El seu gran esforç i dedicació a la família, a cadascun de nosaltres, per parir-nos, per alimentar-nos, per tenir cura de nosaltres, i tot un seguit de coses més, les fa persones que es mereixen el nostre respecte i la nostra veneració. És just que nosaltres agraïm públicament a les nostres mares el que siguin això: mares. Però jo voldria tenir un plus especial d'atenció a les mares que viuen i pateixen a Síria i a l'exili sirià. A més a més, de l'immens treball per tirar endavant les seves famílies, han de patir la mort d'alguns dels seus fills a mans de desalmats (que no desarmats) i descerebrats, que pagats per l'imperi assolen el seu país.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El mal anomenat "règim sirià" format per homes i dones, pares i mares, pateix la destrucció dels seus fills, de la seva llar, dels seus pobles, de les seves infraestructures... I tot, per l'egoïsme de les nostres multinacionals que volen ampliar el seu negoci a una zona on encara no han pogut dominar.

El reguer de dolor de les mares i del poble en general no el contemplen. Per a ells tot es resumeix en diners. Per això, des d'aquí, el meu total suport, solidaritat per elles, les mares sirianes, que pateixen aquest greu i injust conflicte. I també des d'aquí la meva condemna dels que promouen aquestes guerres, aquests genocidis que no són atribuïbles només a Al-Assad sinó als nostres indecents governants que ignoren el patiment de tantes mares.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates