Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El nostre fill ja no podrà jugar amb el seu equip de voleibol per ser un noi"

El nostre fill de 10 anys juga a voleibol al club Sàndor, de Cornellà de Llobregat, com a únic noi en un equip mixta dins les competicions organitzades pel CEEB, el Consell de l’Esport de Barcelona. Aquest any han jugat a la categoria de prealeví mixta, sorprenentment ara es veu que per jugar les fases finals, des del CEEB els hi han indicat que la categoria ha de ser masculina o femenina, i no pas mixta, ja que la normativa, que és de la UCEC, Unió de Consells Esportius de Catalunya, no ho permet. Estem parlant d’un esport que desgraciadament és minoritari, fet pel qual un club de Cornellà, per tenir una competició duradora, ha de jugar amb els escolars de Barcelona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L’esport en aquestes edats, estem parlant de 10 a 12 anys, i sota el nostre parer, ha de tenir tres vessants: la de la pràctica d’una activitat física, la de valors educatius, i una mínima part competitiva. Com podeu entendre, és impossible explicar-li a un nen d’aquesta edat que ja no podrà jugar amb el seu equip perquè és un noi.

Des del club s’ha decidit que si el meu fill no pot jugar, no jugaran aquesta fase, som un equip. Des d’aquestes línies volem donar-los les gràcies per refermar els valors que, com a pares, sempre hem volgut transmetre als nostres fills des que van començar a practicar esport. Que un equip és un equip, o tots o ningú. De la mateixa manera volem demanar al CEEB i a la UCEC que reconsiderin la seva decisió, per nosaltres absurda, ja que amb aquesta, modestament, creiem que fan un flac favor per a la promoció d’un esport tant meravellós però minoritari com és el voleibol.

CARTAS RELACIONADAS

Participaciones de loslectores

Másdebates